AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ayağı görmek

Kahve falında aslan ayağı görmek

Kahve falında aslan ayağı görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, sadece kendisini düşüneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında aslan ayağı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin ya da kurulacak olanların hedeflerinize faydası olabilir.

Kahve falında aslan ayağı görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Kahve falında aslanla dövüşmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Kahve falında aslan bağlamak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan görmek üzücü olaylar yaşanacağına, yolculuğa çıkmaya tabir olunur.

Kahve falında havuzda aslan görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan dişi görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanla konuştuğunu görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanın birine saldırdığını görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir