AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve aslan görmek

Kahve falında yılan ve aslan görmek

Kahve falında yılan ve aslan görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında yılan ve aslan gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin.

Kahve falında yılan ve aslan görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yeni işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında aslan ve yılan görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan tutmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında aslanları görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine inanılır.

Kahve falında aslanın eve girdiğini görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında genç aslan görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan yavrusu doğurmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında aslan heykel görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir