AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük aslan görmek

Kahve falında büyük aslan görmek

Kahve falında büyük aslan görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük aslan gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında çok büyük aslan görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük aslan görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir aslan görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında aslan kovalamak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslandan korkmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında aslanla arkadaş olmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslana taş atmak yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında aslan pençesi görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir