AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan kanı görmek

Kahve falında aslan kanı görmek

Kahve falında aslan kanı görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, zengin olunacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında aslan kanı gördüyseniz:

  • Macera arayışınız sürüyor.

Kahve falında aslan kanı görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah adet kanı görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kanını görmek şartlarının da zenginleşeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında köpek kanı görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kanını görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kanının aktığını görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kanını temizlemek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe adet kanı görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir