AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir arazi görmek

Kahve falında büyük bir arazi görmek

Kahve falında büyük bir arazi görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir arazi gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız, maddi açıdan olumlu veya ses getirebilecek değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Kahve falında büyük bir arazi görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük arazi görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arazi ölçmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet eder.

Kahve falında arsa arazi görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir arazi görmek hasretin biteceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak arazi görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında arazide ev görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş arazide yürümek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir