AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak arazi görmek

Kahve falında toprak arazi görmek

Kahve falında toprak arazi görmek günbegün kötüleşeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak arazi gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin.

Kahve falında toprak arazi görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında sulak arazi görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geniş arazi görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında boş arazide yürümek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorak arazi görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil arazi görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında düz arazi görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arsa arazi görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir