AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazide ev görmek

Kahve falında arazide ev görmek

Kahve falında arazide ev görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, ömrünün uzun olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arazide ev gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında arazide ev görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş arazide yürümek gönlünce bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir arazi görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arazinin yandığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında boş arazide namaz kılmak maddi zararının giderileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine işaret eder.

Kahve falında arazi görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına yorulur.

Kahve falında arazide yatmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulur.

Kahve falında yeşil arazi görmek kısmet alacağına, insanlara iş öğreteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir