AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir adam görmek

Kahve falında büyük bir adam görmek

Kahve falında büyük bir adam görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, zorlukların yaşanacağına, kazancının düşeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir adam gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı kendi başınıza veya sessizce devam ettirmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabilir, istediğiniz konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında büyük adamlar görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir adamla evlenmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına inanılır.

Kahve falında büyük burunlu adam görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir adam görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, yokluk içine gireceğine inanılır.

Kahve falında büyük adam görmek kafasının da rahat edeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında adama tekme atmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçaklanan adam görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir