AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük adamlar görmek

Kahve falında büyük adamlar görmek

Kahve falında büyük adamlar görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlığının yerinde olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük adamlar gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Kahve falında büyük bir adamla evlenmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük adam görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük adamlar görmek insanlarla bir araya geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir adam görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük burunlu adam görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulur.

Kahve falında yatağında yabancı adam görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında adam başı kesmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir