AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşik kertmesi görmek

Kahve falında beşik kertmesi görmek

Kahve falında beşik kertmesi görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına işarettir.

Kahve falında beşik kertmesi gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında beşik kertmesi görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret eder.

Kahve falında kerbelaya gitmek sevilen bir kişi olunacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına delalet eder.

Kahve falında kerbela görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı keratası görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beşiğe binmek darlanacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski beşik görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, para ve makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beşiktaş görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir