AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığı tuttuğunu görmek

Kahve falında köpek balığı tuttuğunu görmek

Kahve falında köpek balığı tuttuğunu görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, getirisinden daha fazla olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek balığı tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ihtiyacınız olmayan şeyler aldırtmak isteyebilirler.

Kahve falında köpek balığı tuttuğunu görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık tuttuğunu görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında balık tutmaya gitmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında balık tutmayı görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına inanılır.

Kahve falında balık tutan görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık tutanları seyretmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir