AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan pençesi görmek

Kahve falında aslan pençesi görmek

Kahve falında aslan pençesi görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, maneviyata yöneleceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında aslan pençesi gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında aslan pençesi görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kartal pençesi görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayatının karışacağına yorulur.

Kahve falında ayı pençesi görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Kahve falında kaplan pençesi görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında pençe görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı pençesi görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kedi pençesi görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulur.

Kahve falında aslan konuşmak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir