AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslandan korkmak

Kahve falında aslandan korkmak

Kahve falında aslandan korkmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında aslandan korkmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında aslan görüp korkmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında aslandan korkmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabah ezanından korkmak herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediden korkmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kurttan korkmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında günahtan korkmak yaşama dört elle sarılacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinden korkmak sorunlarının tamamen biteceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize atlamaktan korkmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir