AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan kovalamak

Kahve falında aslan kovalamak

Kahve falında aslan kovalamak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında aslan kovalamak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında aslanın kovaladığını görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslanın kendini kovaladığını görmek insanlara yardım edeceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında aslanın seni kovaladığını görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında aslan kovaladığını görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında aslan kovalamak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanı kovalamak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan kovalamak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında tosun kovalamak yükseldikçe yükseleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir