AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla arkadaş olmak

Kahve falında aslanla arkadaş olmak

Kahve falında aslanla arkadaş olmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında aslanla arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında aslanla arkadaş olmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine delalet eder.

Kahve falında kahve falında aslan görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet eder.

Kahve falında uçan aslan görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulur.

Kahve falında aslanın yavrusunu görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanla çiftleşmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında aslan üstüne binmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan başı görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir