AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük amcayı görmek

Kahve falında büyük amcayı görmek

Kahve falında büyük amcayı görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, mutluluğunun daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük amcayı gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Kahve falında büyük amcayı görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük amca görmek malın bereketinin artmasına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcasını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, prestij sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında amca ve baba görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba ve amcayı görmek borçlarının artacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcaoğlu öpmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca ve ailesini görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin amcasını görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir