AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük amca görmek

Kahve falında büyük amca görmek

Kahve falında büyük amca görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, ekmeğinin azalacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yüzünün de güleceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük amca gördüyseniz:

  • İş birliklerinizde veya ilişkilerinizde yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler sabır gerektiriyor.

Kahve falında büyük amcayı görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında büyük amca görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında amcanın öldüğünü duymak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü amca görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı amca görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş olan amcayı görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen amca görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amcamın mezarını görmek kendine geleceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir