AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ve amcayı görmek

Kahve falında baba ve amcayı görmek

Kahve falında baba ve amcayı görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında baba ve amcayı gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş baba amca görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek adının ve şanının yürüyeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında babamın amcasını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında babanın amcasını görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba amca görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Kahve falında baba ve amcayı görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş baba ve amcayı görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında amca ve baba görmek sonuçtan memnun kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir