AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca ve ailesini görmek

Kahve falında amca ve ailesini görmek

Kahve falında amca ve ailesini görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, rahat bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında amca ve ailesini gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Kahve falında amca ve ailesini görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet eder.

Kahve falında amca teyze görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amcaya para vermek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında amca evine gitmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında amcasının evini görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına inanılır.

Kahve falında amcamın eşini görmek kendini toparlayamayacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalet eder.

Kahve falında amca elini öpmek çok rahat bir hayat süreceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında amcasını ölmüş görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir