AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca ve baba görmek

Kahve falında amca ve baba görmek

Kahve falında amca ve baba görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sonra kendi işini kuracağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında amca ve baba gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında baba ve amcayı görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın amcasını görmek aksiliklerin başgöstereceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş baba ve amcayı görmek yaşamının tazeleneceğine, İslami olarak günahlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında baba ve amca görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babamın amcasını görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş baba amca görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında baba amca görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir