AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin amcasını görmek

Kahve falında sevgilinin amcasını görmek

Kahve falında sevgilinin amcasını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, işlerin kapanacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, itibar kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin amcasını gördüyseniz:

  • Daha fazla kazanmanın yollarını aramaya başlayabilirsiniz ya da belli ödemelerinizi yapabilir veya borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin amcasını görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcasının oğlunu görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, neşe içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş amcayı diri görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında ölen amcamı görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, yeni bir çevre edinileceğine alamet eder.

Kahve falında amca kızına sarılmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında öz amcanı görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına inanılır.

Kahve falında amca çocuğunu görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında amca oğluna sarılmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir