AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük altın kolye takmak

Kahve falında büyük altın kolye takmak

Kahve falında büyük altın kolye takmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında büyük altın kolye takmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kolye takmak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine altın kolye takmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında geline altın kolye takmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir