AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına altın kolye takmak

Kahve falında başkasına altın kolye takmak

Kahve falında başkasına altın kolye takmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Kahve falında birine altın kolye takmak her şeyin sarpa saracağına, sorunların artacağına delalet eder.

Kahve falında altın kolyeler takmak gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik kolye takmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolye takmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak kara ve yaslı günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak afiyette ve keyifte olacağına, güzel ameller işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük altın kolye takmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir