AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kolye takmak

Kahve falında büyük kolye takmak

Kahve falında büyük kolye takmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında büyük kolye takmak gördüyseniz:

  • Evdeki durumları nasıl idare ettiğinize dikkat edin.

Kahve falında büyük altın kolye takmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük kolye takmak aile hayatının kötüye gideceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında pembe kolye takmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında kolye ve bilezik takmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kolyesini takmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında firuze kolye takmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak mutsuz ve huzursuz olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında hac kolyesi takmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir