AnaSayfa / Genel / Kahve falında maskeli adam görmek

Kahve falında maskeli adam görmek

Kahve falında maskeli adam görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, daha fazla para kazanacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, riske atılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maskeli adam gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Kahve falında kar maskeli adam görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında maskeli adam görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah maskeli adam görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz maskesi görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz maskesi sürmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske takmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil maske görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kısmetlerin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kil maskesi görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir