AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne kan bulaştığını görmek

Kahve falında üstüne kan bulaştığını görmek

Kahve falında üstüne kan bulaştığını görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında üstüne kan bulaştığını gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Kahve falında üstüne kan bulaştığını görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bokun üstüne bulaştığını görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan bulaştığını görmek sorunlarının sona ereceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında üstüne kan bulaşmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birşey aramak bulamamak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık bulamamak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında kıbleyi bulamamak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir