AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın gömlek görmek

Kahve falında altın gömlek görmek

Kahve falında altın gömlek görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, başarılı olacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın gömlek gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Kahve falında altın gömlek görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış gömlek görmek mallarının da hayırlı olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında üzerinde beyaz gömlek görmek giderlerin artış göstereceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek çıkarmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek kolu görmek sıkıntısının biteceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ipek gömlek görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir