AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek kolu görmek

Kahve falında gömlek kolu görmek

Kahve falında gömlek kolu görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında gömlek kolu gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında kısa kollu gömlek görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kısa kollu gömlek görmek kalbini kıracağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Kahve falında gömlek kolu görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına inanılır.

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek kolu kesmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kolsuz gömlek görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz temiz gömlek görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek rızkının ve kazancının bollaşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir