AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ipek gömlek görmek

Kahve falında yeşil ipek gömlek görmek

Kahve falında yeşil ipek gömlek görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, planların boşa gideceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, hanenizde bolluk olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ipek gömlek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil ipek gömlek görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna alamet eder.

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek gömlek görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ipek görmek kötü kişilere yakın olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir