AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek çıkarmak

Kahve falında beyaz gömlek çıkarmak

Kahve falında beyaz gömlek çıkarmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırların belirlenmesi ya da mesafeler konulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında beyaz gömlek çıkarmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, elinin darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında mavi gömlek çıkarmak maddi olanakların artacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalettir.

Kahve falında gömlek çıkarmak darlanacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömleğini çıkarmak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında gömlek giyip çıkarmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birini beyaz gömlekle görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir