AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış gömlek görmek

Kahve falında yanmış gömlek görmek

Kahve falında yanmış gömlek görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, mallarının artacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalettir.

Kahve falında yanmış gömlek gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Kahve falında yanmış gömlek görmek eve huzur dolacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yan flüt çaldığını görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yanyana namaz kılmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanına gidememek işlerin kötü bir duruma geleceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış poğaça görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış kedi görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış kaplumbağa görmek rızkın çoğalacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında yanmış insan eti görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok günah işleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir