Kahve falında bütün tanıdıkları görmek

Kahve falında bütün tanıdıkları görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, geçiminin kolaylaşacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bütün tanıdıkları gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Kahve falında bütün tanıdıkları görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün sureleri okumak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Kahve falında bütün karpuz görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bütün renkleri görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işarettir.

Kahve falında bütün kağıt para görmek itibarını zedeleyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir