AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işarettir.

Kahve falında bütün dişlerin sallandığını görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında bütün dişleri dökülmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişleri çektirmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir