AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün karpuz görmek

Kahve falında bütün karpuz görmek

Kahve falında bütün karpuz görmek zararının büyük olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında bütün karpuz gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarını veya fiyatlarını belirten kişiler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında bütün karpuz görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün sevdiklerini görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün renkleri görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün para vermek hayal edilen eve kavuşulacağına, işlerinin hemen hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün ölülerin dirildiğini görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bütün ekmek işlerini tek başına yöneteceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün kağıt para görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir