AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, alim insanlardan sayılacağına inanılır.

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında bütün dişleri dökülmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bütün dişlerini görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek güzel günler yaşayacağına, bir anda atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bütün dişlerin sallandığını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir