AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Genellikle yardım etme konusundaki ısrarınız takdire şayandır.

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerini görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün dişleri çektirmek adeta havalara uçacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerin dökülmesini görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir