AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün sureleri okumak

Kahve falında bütün sureleri okumak

Kahve falında bütün sureleri okumak başarıya giden yollarını açacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bütün sureleri okumak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Kahve falında bütün sureleri okumak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün tanıdıkları görmek çok kötü günler geçireceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün ölüleri görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün hayvanları görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün et görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek kazançsız işler peşinde olmaya, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir