AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün kağıt para görmek

Kahve falında bütün kağıt para görmek

Kahve falında bütün kağıt para görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorunların yakında son bulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinde kara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bütün kağıt para gördüyseniz:

  • Bazı konularda direktifler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bütün kağıt para görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına delalettir.

Kahve falında bütün para vermek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında bütün para almak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bütün para saymak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün parayı harcamak zenginliğe kavuşacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet eder.

Kahve falında bütün evlerin yıkıldığını görmek koltuğunun yükseleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında bütün ölüleri görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir