AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün para saymak

Kahve falında bütün para saymak

Kahve falında bütün para saymak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün para saymak gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Kahve falında bütün para saymak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün para almak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün para vermek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Kahve falında bütün parayı harcamak zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bütün kağıt para görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil para saymak işinin en iyisi olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında deste deste para saymak hayırlı yollara gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para alıp saymak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir