AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil para saymak

Kahve falında yeşil para saymak

Kahve falında yeşil para saymak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil para saymak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi meslektaşlarınızla paylaşmanız size rahatsızlık veren bazı konularla ilgili çözümleri arttırabilir.

Kahve falında yeşil para saymak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında metal para saymak hem geleceğinin güzel olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına delalet eder.

Kahve falında deste deste para saymak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın ve para saymak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında kağıt para saymak ardından yeni bir iş bulunacağına, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı para saymak büyük ses getirecek işlere girileceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir