AnaSayfa / Genel / Kahve falında para alıp saymak

Kahve falında para alıp saymak

Kahve falında para alıp saymak dertlerin günden güne daha da artacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, iş için gurbete gidileceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında para alıp saymak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Kahve falında para alıp saymak sevdiğine kavuşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalettir.

Kahve falında kağıt para saymak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin para saydığını görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bütün para saymak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, günahlarının affedileceğine inanılır.

Kahve falında yırtık para saymak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında bozuk demir para saymak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek engel tanımayan biri olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir