AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün para almak

Kahve falında bütün para almak

Kahve falında bütün para almak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalettir.

Kahve falında bütün para almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kalıcı sözler vermek veya belli anlaşmalar yapmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında bütün para almak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bütün para vermek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bütün kağıt para görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün para saymak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bütün parayı harcamak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün yumurta görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün tavuk yemek mutluluk dolu haberler alacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir