AnaSayfa / Genel / Kahve falında deste deste para saymak

Kahve falında deste deste para saymak

Kahve falında deste deste para saymak kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında deste deste para saymak gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında deste deste para saymak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir deste para bulmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında deste deste kağıt para görmek ailesini kaybedeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında deste kağıt para görmek muradının gerçekleşeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına rivayet eder.

Kahve falında deste deste para bulmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir deste para almak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında üç deste para görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında destelerce para görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir