AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün para vermek

Kahve falında bütün para vermek

Kahve falında bütün para vermek hayırlı kazançlar elde edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün para vermek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Kahve falında bütün para vermek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün parayı harcamak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bütün para almak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün kağıt para görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında bütün para saymak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yol alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün renkleri görmek kişinin sıkıntıların artacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında bütün karpuz görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir