AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün evlerin yıkıldığını görmek

Kahve falında bütün evlerin yıkıldığını görmek

Kahve falında bütün evlerin yıkıldığını görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, üzüleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bütün evlerin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında bütün evlerin yıkıldığını görmek kendisini çok yıpratacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında bütün evlerin yandığını görmek duygularının karşılık göreceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bütün sureleri okumak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün para vermek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün çiğ tavuk görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş bütün tavuk görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir