AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bütün dişleri dökülmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işarettir.

Kahve falında bütün dişlerini görmek sevinçli haberlerin alınacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin çıktığını görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bütün dişlerin dökülmesini görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir