AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün ölüleri görmek

Kahve falında bütün ölüleri görmek

Kahve falında bütün ölüleri görmek isminden sıkça söz ettireceğine, rahat bir işe girileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün ölüleri gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Kahve falında bütün ölüleri görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bütün ölülerin dirildiğini görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında bütün nar görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bütün dişlerin sallandığını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bütün ailenin öldüğünü görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün ailesini görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bütün saçlarının döküldüğünü görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir