AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün evlerin yandığını görmek

Kahve falında bütün evlerin yandığını görmek

Kahve falında bütün evlerin yandığını görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün evlerin yandığını gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı oluşturan ya da kısıtlanmış hissi veren konular olabilir.

Kahve falında bütün evlerin yandığını görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bütün evlerin yıkıldığını görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün yıldızların kaydığını görmek eve kapanacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün hayvanları görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bütün ailesini görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında bütün saçlarının döküldüğünü görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün para almak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir