AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün çiğ tavuk görmek

Kahve falında bütün çiğ tavuk görmek

Kahve falında bütün çiğ tavuk görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, galibiyetlerinin artacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında bütün çiğ tavuk gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Kahve falında bütün çiğ tavuk görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün tavuk görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün tavuk yemek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş bütün tavuk görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün balık kusmak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalettir.

Kahve falında bütün yumurta görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, birikiminin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün nar görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir