AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün balık kusmak

Kahve falında bütün balık kusmak

Kahve falında bütün balık kusmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, huzursuzlukların son bulacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün balık kusmak gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür.

Kahve falında bütün balık kusmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün saçlarının döküldüğünü görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün dişleri dökülmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün vücudu kıllı görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında bütün tavuk görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün ailenin öldüğünü görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, dedikoduya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir